25. syyskuuta 2009

Tulossa vanhaksi?

Kävin tuossa kamun kyydillä toisen kamun tupareissa. Ei, itse en ollut ottanut mitään, mentiin muuten vaan kimppakyydillä. Meno näytti olevan hilpeää ja oli kiva nähdä kamuja, joita ei enää nykyään niin usein näe. Vierailumme kesti tosin vain tunnin (joka hujahti nopeasti), koska oli pakko ehtiä kotiin vielä saunomaan "hyvissä ajoin".

Kyytiä odotellessani (noin tunnin myöhässä sitten tuli :P) mietin, josko ilmoittaisi, että joutuu passaamaan sen pikkuruisenkin käynnin. Väsytti ja sohva tuntui niiiiin mukavalta paikalta. Hieman yllätyin tästä uudesta puolestani, ettei tullut kamala harmitus, olenhan kuitenkin ennen tykännyt olla paikalla kun jossain jotain tapahtuu. Onko se tämä ikä vai mikä, että tuntemukset muuttuvat?

Noh, nyt istun taas tässä kotisoffalla ja suunnittelen saunaan menoa. Rauhallinen (lasten nukahdettua) perjantai-ilta ja huomenna ei ihan niin aikainen herätys, ihanaa.. Saunan jälkeen vähän vielä istuskelua ja sitten oman kullan kainaloon tuhisemaan. Tämä se vasta on elämää. <3

Juu, olen vanhenemassa. Ei haittaa. :D

1 kommentti:

  1. tuttu fiilis ja mä täytän tammikuussa vasta 28vee. XD olin ihan hajalla ku näytti siltä että pitäs pe ja la lähteä jonneki radalle. onneksi perjantai ei venynyt kuin 19-01 väliseksi ajaksi luokkakaverin luona, ja lauantain kaveri perui. JESH, sain rauhassa möllötellä himassa. tai no, lauantaina mentii sitte parin frendin kansas tohon ostoskeksukseen naisteniltaan kattelee koopin laulua ja shoppaamaan kymmeneen asti illalla. mut kuitenkin. diggaan enempi tavallista menoa. ei enää paarirälläyssettejä mulle. tunnen itteni jossain diskossa niin typeräksi... manniksen kanssa käyti tossa oulussa yhessä diskoteekissä ja voi vittu että mä mietin kokoajan että mä en niin sovi tänne.. huoh.. no toisaalta, mikäs siinä. tämä kaikki täällä kotona on paljon pysyvämpää, parempaa ja oikeampaa.
    niin että mikäs siinä. <3

    VastaaPoista

 
Free Hit Counter