28. syyskuuta 2009

Eräjormailua ja muuttolaatikoita
Tuli sitten viikonloppuna käytyä mökillä, ihan vaan pikaiseen makkaranpaistossa. Tarkoitus oli varata sinne vähän enemmän aikaa mutta..

Erehdyttiin Tonin kanssa päikkäreille, kun pojat nukkuivat, kun kohtahan ne kuitenkin heräävät. Yhden jälkeen menivät unille ja Toni oli ensimmäinen meistä joka heräsi - puoli viisi. Ohhoh.

Siispä pikapuoliin autoon ja matkaan.
Perillä..

tulentekoa
savua
makkaraa..

Minä sitten rakastan tulentekoa ja olen miltei mustasukkainen ruokkimastani tulesta, siihen ei enää muilla ole asiaa koskea. Pyro-Mari :P

Pojat saivat ravata metsässä ja rannalla, intoa täynnä kuin ilmapallot. Voi miten en malta odottaa, että päästään uuteen kotiin, missä sentään on oma piha. Vähän enemmän tekemistä kuin tässä rivarissa, luulisin.

Sunnuntaina alkoi todellinen pakkausrumba. Kylläpä muuten keittiössä on tavaraa! Surutta heitin turhaa kamaa roskiin ja kierrätykseen viedään sinne kelpaava kama, mille itsellä ei enää ole käyttöä.Millään ei malttaisi odottaa.. Enää viikko. :)

3 kommenttia:

 1. Vastavierailulla.
  Tervetuloa bloggailun maailmaan! :)

  -Katri

  VastaaPoista
 2. muuttaminen on jotenkin tosi puhdistavaa!on muutenkin semmoinen etten säästele mitään 2turhia" montaa vuotta vaan kierrätän aika hyvin astiat ja vaatteet ja sisustujutut. ne vaihtuu aika tiuhaan mutta vanhat laitetaan aina ensin pois. ja keittiö, oli se miten pieni tahansa, sisältää yllättävän paljon tosiaan kamaa.. hitsi, meijänki pienen rivarikolmion pikkuruinen keittiö oli IIIIHAN täynnä romuja.

  tulin kurkkimaan vastavuoroisesti koska en mä ollu edes tienny että sulla on blogi! nyt sen löysin!

  VastaaPoista
 3. Uuden kodin uusia kuvia odotellessa =X

  VastaaPoista

 
Free Hit Counter