4. syyskuuta 2011

Muru Murmelsson


Aika (kuten muuten myös Neve) menee niin lujaa, aivan liian lujaa. Luovutin äitiyslomastani kaksi viimeistä viikkoa isukille, jotta hän saa pitää kunnon isäkuukauden. Itsehän tässä kesälomailen työstäni viitisen viikkoa, jonka jälkeen siirryn hoitovapaalle.

Neve kehittyy hurjaa vauhtia. <3 Pieni misunen hän on edelleenkin mutta auta armias, tuosta tytöstä ei puutu niin mitään. 8kk mitat olivat jotain 6650g ja 65cm. Sirpukka kirpukka on seisonut jo hyvän aikaa ja tälläkin hetkellä treenaa puntissani, vain vähän yhdellä kädellä pitäen, tietenkin. Eilen kiipesi Pampers-laatikkoon ja ihmettelin, mitä natisee, kunnes menin katsomaan. Toinen jalka oli jo laatikossa, toinen laatikon reunalla ja tilanne oli sellainen, ettei päässyt siitä mihinkään kaatumatta. Menin siis ja pelastin. Katsokaa nyt noita kuviakin..


Välillä muistelen sitä tunnetta, kun odotusaikana mietin, kuka uusi tulokas voi olla? Nyt katson tyttöäni ja kaikki on niin selvää. Juuri hän, juuri tuo luonne. Vaikka olenkin nähnyt vasta osan hänen luonteestaan ja olemuksestaan, tuntuu kuin olisin tuntenut hänet aina.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

 
Free Hit Counter