19. elokuuta 2010

Pienempi mussukkani
Päätin, että Jose saa olla tässä kotosalla vielä muutaman kuukauden, enkä vie häntä enää päiväkotiin, jossa vietti päivät ollessani vielä töissä. Toisaalta, tuohon paikkaan meillä ei sinällään oikeutta olekaan nyt, koska vuorohoitoon ei ole subjektiivista oikeutta. Itse olen sairauslomalla äitiysloman alkuun saakka tuon reistailevan selkäni takia.

Mikäs tässä, saapahan Jose vähän "äiti-aikaa" ja kuitenkin käy seurakunnan päiväkerhossa muutaman tunnin tiistaisin ja torstaisin. Lokakuusta on haettu paikkaa lähempään päiväkotiin, joka olisi Jonin koulumatkan varrella. Tarkoitus siis, että Jose kävisi siellä pari-kolme kertaa viikossa Jonin koulupäivän ajan. Saanpahan sitten vauvan tultua vaikka nukkua jokusen tunnin, jos väsymystä on. Ja onhan Josekin jo viisi, joten kaverinkaipuu iskee kyllä, jos liikaa samoja nurkkia pelkästän äidin kanssa katselee.

Aamulla ollaan menty isoveljeä saattamaan kouluun ja iltapäivällä sitten vastaan. Josella tuo odottelu koulun pihassa sujuu joutuisasti, jonka kuvasta varmaan voi päätellä. :D

1 kommentti:

  1. Meillä on öljylämmitys, kattila vm. 1970 joten vetelee jo vimosiaan. Harkinnassa aluelämpö tai maalämpö. Öljysäiliö on kellarissa ja siitä haluttaisiin kokonaan eroon. Näin ollen saataisiin puhkaistua saunaan kulku muualta, kuin pannuhuoneen läpi ja saataisiin tilaa pukuhuoneelle/suihkulle.
    Katsotaan nyt, miten edetään ja kunhan tarjouksia rauhassa pohditaan. Iso investointi vain on. :s
    -hanski karhulasta

    VastaaPoista

 
Free Hit Counter