12. elokuuta 2010

Keittiöhommia

Touhuilin tuossa "joutessani" keittiössä. Nyt vannoin, et hetken aikaa yritän olla vaan, enkä aloita mitään uudistuksia. Sen verran tässä on oppinut itseään tuntemaan, että aloitan näköjään seuraavan huoneen, kun edellinen on vielä kesken. Kun ei vaan malta odottaa. Eteisen muutoksen loppusuora häämöttää, väliovi pitäisi maalata vielä kertaalleen ja laittaa ovenkahva paikalleen. On varmaan liian kiire, eikä enää yhtään kiinnostakaan. :D

Joka tapauksessa, keittiössä tein sellaista pikku duunia, että yksi seinä vaihtoi väriä grafiitinharmaaseen (on muuten herrrrrrkullinen väri), ikkunan edessä olevan pöytätason hioin ja kuultolakkasin valkoiseksi (ei maalatusta erotu - en omasta mielestäni saanut tasaiseksi, niin vedin sitten jokusen kerroksen :P) ja välitilan laatta vaihtoi väriään kiiltävän mustaksi.

Muuta en voi sanoa, kuin että: "Me like." (Vihdoinkin.)3 kommenttia:

  1. Hyvän näköistä. Maalasitko siis nuo välitilan laatat?

    VastaaPoista
  2. Juu, maalasin. Otex-tartuntapohjamaalin vedin alunperin alle ja yllätys, yllätys: ihan vesiohenteisen kiiltävän Helmi-kalustemaalin päälle. En jaksanut mitään kalliita kaakelimaaleja ostaa, kun väri vaihtuu joka tapauksessa noin puolen vuoden välein. :P Hyvin tuo toimii, kestää pyyhkiä rätillä eikä alue lavuaarin takanakaan ole kärsinyt tippaakaan.

    VastaaPoista

 
Free Hit Counter