25. kesäkuuta 2010

Juhannusta..


Tämän juhannuksen kunniaksi meillä maalataan, tehdään kotiin pikku muutoksia, ommellaan uusia verhoja ja ihan kaikkea, mitä Marin äkillinen pesänrakennusvietti vaatii. Voi Toni-parka, tässä kun meinaa tulla hulluksi jo itsekin, kun koko ajan huomaa jonkun "vaativan" restaurointia. Varmaan mukava katsoa, kun joka huoneessa on emännällä joku projekti meneillään ja uusia suunnitelmia pulppuaa.

Luullakseni olen siis siirtynyt alkuraskauden angsteista keskiraskauden pesänrakennuspakkomielteeseen, siltä tämä tuntuu. Luvassa kuvia keittiön ja ruokailuhuoneen uusista verhoista, alakerran vessaremontista jne.

Nyt hetkellinen hengähdystauko ja anoppilaan mokkapalakahville, nams!
Hyvät Jussit kaikille! <3

1 kommentti:

  1. Rauhallista Juhannusta teidän ihanalle perheelle <3

    Täälläkin karsee (rv26) pesänrakennusvietti ja todellakin itseänikin jo hieman ahdistaa huomata kaikkea mitä voisi muuttaa tai edes pikkusen siirtää... jooko ? =D Mekin Jussi vietettiin siivoten ja paikkoja tutkaillen silläsilmällä, että jotain tartteis tehdä !

    Mutta hei, voisihan sen huonomminkin viettää ja veikkaanpa, että suurin osa ihmisistä todellakin niin tekee -ne ei tiedä mistä jää paisti =D !

    VastaaPoista

 
Free Hit Counter