20. huhtikuuta 2011

Kuntokuuri

Urheiluhan on ihanaa, vai mitä? Pakko myöntää, etten ihan aina ole ollut sitä mieltä, jos olen vieläkään. :D Synnytyksen jälkeen kuitenkin iski kamala kytö päästä pikkuhiljaa omiin mittoihin ja vauhti vaikuttaa ihan kivalta. Aloitin tällaisen tietoisen huomion kiinnittämisen ruuan laatuun helmikuun alussa ja helmikuun lopussa aktivoin jälleen salijäsenyyteni. Tällä hetkellä painoa on lähtenyt kuusi kiloa ja ehkä tuo kuntokin on vähän kohentunut.


Otin alkuun pikaboostin GFG-dieetistä; tykkäsin siitä, koska ei tarvinnut itse miettiä, mitä söisi - teki vain ohjeen mukaan. Tässä lähiviikkoina olen syönyt lähes samaa kuin muukin perhe (tulee muuten pirun kalliiksi ostaa itselleen erikseen "spesiaalijuttuja") ja paino on edelleen laskusuunnassa. Hiilareita pyrin välttelemään tai ainakin katsomaan, etten mitään ihan hötöä syö. Perusajatuksena on, että käyn kerran viikossa spinningissä ja kaksi kertaa zumbassa. Noissa on muuten hurjia eroja tehon suhteen, kuka sattuu zumbaa vetämään. :-0 Valitsin siis "rääkkizumban", jossa välillä pohkeet huutaa hoosiannaa ja tuntuu, ettei kunto riitä. Tosin johtunee siitä, ettei se riitäkään - vielä. Spinning on samanmoista, ensimmäiset kymmenen minuuttia mietin, mitä ihmettä teen siellä ja sen jälkeen alan nauttimaan siitä, koska se on kuitenkin äärettömän tehokasta.

Näillä jos ei ala persus kapenemaan, niin on kumma. Seitsemän kiloa pudotettavana ja toivon, että saavutan tavoitteeni kesän aikana; oli se sitten kesäkuussa tai elokuussa. Tsemppi on aivan kauhee, kun pakkohan tässä on alkaa miettiä ikääkin - mitä enemmän ikää tulee, sitä vaikeampi tuo kunto on varmaan nostaa ylös.
Laitan sitten kesän lopulla itsestäni fitness-kuvia tänne - not. Muhaha. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

 
Free Hit Counter