29. joulukuuta 2010

Räsymattoa verhona


Jos mahdollista, olisi verhovalinta poikien huoneeseen ollut täydellinen, jos Marimekon Räsymattoa olisi saanut musta-puna-valkoisena tämän musta-kelta-valkoisen sijasta. Toisaalta, huoneessa on ripaus keltaista muutenkin, joten menköön nyt. Tärkein kriteeri kuitenkin oli, että kangas on selkeä eikä liian levoton. Bo Boo oli tietty ensimmäinen liikkeen tarjoama vaihtoehto mutta jotenkin vähän liian "vauvamainen" jo tämän ikäisten poikien huoneeseen.

Tähän aikaan vuodesta ei näköjään ole tarpeeksi valoisaa päivälläkään, joten ilman salamaa en saanut tämänkään laatuista kuvaa. Pahoittelen siis surkeahkoa laatua.


Pöytä näkyykin olevan kivasti täynnä legoja näin joulun jälkeen.. Niitä nimittäin tuli ihan kiitettävästi, pari tuommoista isoakin pakettia per poitsu.

1 kommentti:

  1. Hei!
    Itsekin olen ihastunut Räsymattoon (mutta koska kukkaro ei anna periksi ostaa kankaana,olen toistaiseksi joutunut tyytymaan kuosista tehtyyn postikorttiin :p) Vierailen ekaa kertaa ja olen ihastellut kuvia talosta remontin jälkeen, nmikä muodon muutos!

    VastaaPoista

 
Free Hit Counter